Szolgáltatásaink – QMS minőségi fémtermékek

A QMS, Quality Metal System Kft. fémipari termékek gyártatásával és kereskedelmével foglalkozó vállalkozásként alapvetően vállalkozások, közületek, önkormányzatok, létesítmények ipari/közösségi jellegű tereibe kínál nagy strapabírású fém megoldásokat.

Fémtermékek, bútorok, hulladékgyűjtők, tárolók, munkaasztalok, tálcák

A cégcsoport hazai műhelyeiből kikerülő termékek egyrészről a kültéri és beltéri fém bútor megoldásokra fókuszálnak:

kültéri és beltéri pad
hulladékgyűjtő edények
mobil lelátók
kerékpártárolók
kerékpártámaszok
kovácsoltvas padok
kovácsoltvas hulladékgyűjtők

másrészről a vállalkozások műhely-, üzem-, és irodaberendezés igényeit próbálják kielégíten:

öltözőszekrények
öltözőpadok
szelektív hulladékgyűjtők
szemetesek
elválasztók, válaszfalak
munkaasztalok
kármentőtálcák
folyadékfelfogó tálcák
értékmegőrző szekrények
irattároló szekrények

Egyedi fémtermékek

A QMS által kínált termékpaletta megrendelése mellet természetesen lehetőség van egyedi fém termékek legyártatására a megrendelő egyedi igényei szerint. Egyedi igények esetén kérjük forduljon elérhetőségünkön kollégánkhoz, ahol a termékspecifikáció átbeszélése után elkészítik a legyártásra vonatkozó ajánlatot.

Tanácsadás, termékinformáció

Konkrét termékkel kapcsolatos, vagy a termék használatával, alkalmazhatóságával kapcsolatos információért forduljon ügyfélszolgálati munkatársunkhoz, aki azonnali és részletes információkkal áll ügyfeleink rendelkezésére.

Tanácsadás - fémtermékek
Nem talált valamit? Kérje szakembereink segítségét!

Kiszállítás

A megrendelt termékeket, mintadarabokat, alkatrészeket igény szerint kiszállítjuk megrendelőink telephelyére vagy a megadott címre. A megrendelt termékeket gondosan csomagoljuk, megvédendő a szállítás közbeni esetleges sérülésektől, szilárdan rögzítjük és pontosan, a megbeszélt határidőre leszállítjuk Önnek.

Garanciális szolgáltatások

Az általunk forgalmazott termékekre termékenként változó garanciát vállalunk a termék jellegéből és használatából adódóan. A vállalt termékspecifikus garanciális feltételeket ajánlatunkban tüntetjük fel.