Szelektív hulladékgyűjtő rendszer

A vállalkozások, közintézmények, a szolgáltatás majd minden területén szűkséges a keletkező hulladékokat szelektíven gyűjteni későbbi újrahasznosítás, vagy megsemmisítés, deponálás céljából. A hulladékgyűjtő rendszereknek számos elvárásnak kell megfelelniük, a gyűjtendő hulladék mennyisége, minősége és az üzemeltetési környezet szempontjából.

A QMS szelektív hulladékgyűjtő rendszer masszív felépítésének, modulárisan bővíthető kapacitásának, telephelyen belüli mobilitásának, könnyű kezelhetőségének köszönhetően számos esetben lehet ideális megoldás szelektív hulladékgyűjtés esetén.

Fém hulladék gyűjtő - szelektív hulladékgyűjtés
Fém hulladék gyűjtő – szelektív hulladékgyűjtés

Hulladékgyűjtő, hulladék tároló edényzet

A QMS szelektív hulladékgyűjtő rendszer alapeleme a hulladék tárolását elvégző hulladéktároló, a hulladékgyűjtő és tároló edényzet. A hulladékgyűjtő acélból készült nagy befogadóképességű, porfestéssel felületkezelt, amely egy 70 literes belső, könnyen üríthető horganyzott tartállyal van ellátva. A szelektív ipari hulladékgyűjtő rendszer fő elemét képező hulladékgyűjtő edény önzáró fedéllel ellátott, ajtói profilkulccsal nyithatóak és a hulladék azonosítást segítő különböző színű fedelekkel rendelhető.
A hulladékgyűjtő edényzet különböző színekben egyenként, vagy szelektív hulladékgyűjtő rendszerként egy egységként alátétkocsival is rendelhető.

Hulladékgyűjtők, hulladéktárolók »

Alátétkocsi mobil hulladékgyűjtő rendszerhez

A QMS modulrendszerben bővíthető, mobil, szelektív hulladékgyűjtő rendszer egyik fontos eleme a strapabíró fém alátétkocsi, amely egyrészről a hulladékgyűjtő blokkokat, a hulladékgyűjtő, hulladéktároló edényeket fogja össze mobil hulladékgyűjtő szigetet képezve, másrészről pedig biztosítja a szelektív hulladékgyűjtés telephelyen, üzemcsarnokon belüli mozgathatóságát. Az alátétkocsi hegesztett acél szerkezettel, fékezhető és forgatható kerekekkel, porszórásos felületkezeléssel készül és az agresszívabb ipari környezetben is tökéletes megoldás.

Alátétkocsik hulladékgyűjtőkhöz »

Mobil szelektív hulladékgyűjtő rendszer
Mobil szelektív hulladékgyűjtő rendszer

Mobil szelektív hulladékgyűjtő rendszer

A vállalkozások, közintézmények, a szolgáltatás számos területén szükséges a különböző hulladékok szelektív, elkülönített gyűjtése. A szelektív hulladék tároló rendszerekkel kapcsolatosan a gyűjtendő hulladék tulajdonságait, mennyiségét illetve a hulladékgyűjtő elhelyezést tekintve számos elvárás lehetséges. A QMS variálható, mobil, szelektív hulladékgyűjtője az ipari elvárásoknak is megfelel, masszív felépítése, porszórással kialakított felületkezelése, könnyű kezelhetősége ideális megoldás lehet a legtöbb ezirányú hulladékkezelési problémára.


Mobil, szelektív hulladékgyűjtők »