Fém, festett öltözőszekrények

A Quality Metal System Kft. kínálatában számos célra található  öltözőszekrény megoldás, legyen szó a kisebb vállalkozások öltözőinek tárolási igényéről, vagy közösségi létesítmények, sportlétesítmények öltözőinek komolyabb elvárásairól. Hazai gyártású fém öltözőszekrényeink masszív hegesztett konstrukciók, porfestett felületük könnyen tisztítható és az öltözők tárolószekrény igényeit, az öltözőszekrények elvárásait messzemenőkig kielégítik. Öltözőszekrényeink önállóan, vagy öltöző paddal kiegészítve, öltözőpaddal kombinálva is elérhetőek.

Hosszúajtós fém öltözőszekrények

Szürke hosszúajtós öltözőszekrény
Szürke hosszúajtós öltözőszekrény

A hosszúajtós fém öltözőszekrény az egyik legelterjedtebb öltözőszekrény megoldás, egyszerű és strapabíró felépítés, korrózióálló porfestett felület, áttekinthetőség és nagy tároló méret jellemzi a fémbútort. A hosszúajtós fémszekrény minden felhasználó számára ideális helyet biztosít a lábbelik, a ruházat és még a táskák részére is, így jó megoldás lehet ipari üzemek, sportlétesítmények, egészségügyi intézmények, strandok, fürdők, iskolák számára is. Hosszú ajtós szekrényeink 1, 2, 3, 4 ajtós változatban 6 féle színben, standard méretekben állnak rendelkezésre.

Hosszúajtós fém öltözőszekrények »

Hosszúajtós fém öltözőszekrények paddal

A hosszúajtós fém öltözőszekrény paddal kombinált kivitele a hosszúajtós fém szekrények minden előnyét hordozza azokat egy további kényelmi funkcióval kiegészítve. A fém szekrénnyel szerves egységet alkotó pad kényelmes használatot, kényelmes átöltözést tesz lehetővé. A pados hosszúajtós fémszekrény minden felhasználó számára kényelmes megoldást biztosít a lábbelik, a ruházat és még a táskák részére is, így jó megoldás lehet ipari üzemek, sportlétesítmények, egészségügyi intézmények, strandok, fürdők, iskolák számára is. Paddal kombinált hosszúajtós szekrényeink 2, 3 és 4 ajtós változatban 6 féle színben, standard méretekben állnak rendelkezésre.

Hosszúajtós fém öltözőszekrények paddal »

Osztottrekeszes fém öltözőszekrények

Öltözőszekrény osztott rekeszekkel
Öltözőszekrény osztott rekeszekkel

Gyakran szükség lehet arra, hogy az öltözőszekrényben az utcai és a munkásruha, szennyezett ruha elkülönítetten legyen tárolva. Az osztottrekeszes, más néven válaszfalas öltözőszekrény egy olyan speciális kivitelű hosszúajtós szekrény, ahol a tárolórészben a polc alatti rész ketté van osztva egy válaszfallal és az egyik rekesz általában szélesebb, mint a normál hosszúajtós öltözőszekrénynél.
Az öltözőszekrény jó megoldás lehet elsősorban ipari üzemek, gyárak, mezőgazdasági munkahelyek, egészségügyi intézmények számára. Válaszfalas öltöző szekrényeink 1 és 4 ajtós változatban 6 féle színben, standard méretekben állnak rendelkezésre.

Osztottrekeszes fém öltözőszekrények »

Osztottrekeszes fém öltözőszekrények paddal

Az osztottrekeszes fém öltözőszekrény paddal kombinált kivitele az osztottrekeszes, más néven válaszfalas öltöző szekrények minden előnyét hordozza azokat egy további kényelmi funkcióval kiegészítve. Az osztott rekeszes szekrényben kialakított két külön tárolóhely lehetőséget biztosít az utcai és a munkásruha, szennyezett ruha elkülönítetten történő egyszerű tárolására. Az öltözőszekrény jó megoldás lehet elsősorban ipari üzemek, gyárak, mezőgazdasági munkahelyek, egészségügyi intézmények számára. Válaszfalas öltöző szekrényeink paddal kiegészített verziója 2 ajtós változatban 6 féle színben, standard méretekben áll rendelkezésre.

Osztottrekeszes fém öltözőszekrények paddal »

Rövidajtós öltözőszekrények

Rövidajtós öltözőszekrény kék ajtókkal
Rövidajtós öltözőszekrény kék ajtókkal

A rövidajtós öltözőszekrények a helytakarékosság, a tárolási költségek optimalizálása céljából kerültek kifejlesztésre, hiszen a hosszúajtósokhoz képest itt kétszer annyi felhasználót lehet ellátni. A rövidajtós szekrények nem a legalkalmasabbak kabátok, hosszabb ruhadarabok tárolására, de kapacitásuk a legtöbb munkahely, közösségi és sport létesítmény igényét kielégíti. Ezen öltözőszekrényeink a praktikus ajtókiosztásnak köszönhetően, színes ajtókkal nagyon jól mutatnak akár közösségi terekben is. Rövidajtós öltöző szekrényeink 4 és 6 ajtós változatban 6 féle színben, standard méretekben állnak rendelkezésre.

Rövidajtós öltözőszekrények »

Z ajtós öltözőszekrények

Z ajtós öltözőszekrény piros ajtókkal
Z ajtós öltözőszekrény piros ajtókkal

A Z ajtós fém öltözőszekrények a helytakarékos öltözőszekrény megoldások közé tartoznak, az ajtók jellegzetes kialakításáról elnevezett tároló fémszekrények belső térfelosztása is követi az ajtók vonalát. Az így egy szekrényben kialakított tárolóhely költsége fajlagosan a legalacsonyabb az öltözőszekrények között. A Z ajtós öltözőszekrények ott alkalmazhatók ésszerűen, ahol nem kell hosszú ruhadarabokat tárolni, mint például kabát, egész testes védőfelszerelés. A Z ajtós öltözőszekrények az egyik legizgalmasabb megjelenést biztosítják amennyiben színes ajtókkal kerülnek legyártásra. 2 és 4 ajtós kivitelben,  6 féle színben, standard méretekben állnak rendelkezésre.

Z ajtós öltözőszekrények »


További információra van szüksége?
Keresse kollégáinkat » ügyfélszolgálatunkon!