Öltözőszekrények, hulladékgyűjtők, fém bútorok, fém termékek

Nagy igénybevételű létesítmények, ipari/közösségi terek, vállalkozások, sportlétesítmények számos nagy strapabírású bútort, tárolószekrényt, berendezést, eszközt igényelnek, amelyek a kívánt funkció ellátásán túl az ilyen helyeken fellépő átlagosnál jóval magasabb igénybevétellel is meg kell birkózniuk. Az ilyen kihívások esetében az egyik leghatékonyabb megoldás a minőségi fém bútorok, tárolók, eszközök használata.

masszív fém öltözőszekrényekA QMS Kft. a cégcsoport, hazai műhelyeiből származó, magyar gyártású fémtermékekkel, fémbútorokkal, hulladékgyűjtőkkel, tárolómegoldásokkal áll partnerei rendelkezésére. A kínált termékcsoport egyik fő iránya a vállalkozások ezirányú igényének kielégítése, az üzemek, a gyártó üzemek által használt „ipari” bútormegoldások, szelektív hulladéktárolás, munkaasztalok, különböző kármentő- és folyadékfelfogó tálcák, eszközök. Nagyon hangsúlyos termékcsoport az öltözők, ruhatárak öltözőszekrény, öltözőpad, értékmegőrző szekrény kínálata illetve a kültéri bútorok.

A QMS által kínált termékpaletta megrendelése mellet természetesen lehetőség van egyedi fém termékek legyártatására a megrendelő egyedi igényei szerint. Egyedi igények esetén a pontos termékspecifikáció egyeztetése után kollégáink részletes ajánlatot adnak megkeresés esetén..

A QMS fémtermékek minőségét a felhasznált acél alapanyag és az alkalmazott technológia biztosítja.  CNC lézervágás, CNC élhajlítás garantálja a pontos kialakítást, a gyors átfutási időket. Termékeink túlnyomó többsége esetében elektrosztatikus porfestéssel történik a felületkezelés, amely során egy színezett műanyag-por alapú festéket hordunk fel a munkadarabra, amit utána kemencében 160 – 200 Celsius fokon ráolvasztunk a felületre. A kemencében ilymódon térhálósodott felület rendkívül tartós, rugalmas és hőálló, fém anyagok precíz, gyors felületvédelmét teszi lehetővé.

Tegyen próbára minket!
Kérje ajánlatunkat!